Kotisivuista Usein Kysytyt Kysymykset

Usein kysytyt kysymykset kotisivut

Usein kysyttyä kotisivujen toteutuksesta

Wodrpress kotisivujen toteutuksen hinta on 190€
Laajemmat Wodpress verkkosivut toteutus hintaan 990€
Lue lisää aiheesta mistä verkkosivujen hinta muodostuu.

Kotisivuihin sisältyy blog, joten voit ryhtyä bloggaamaan halutessasi heti ja perustaa vaikka yritysblogin uusille kotisivuillesi!

Kun tilaat uudet kotisivut, Senior Partner ottaa sinuun yhteyttä ja sopii yksityiskohdista, hän on yhteyshenkilösi jatkossakin, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa asioissa, sillä hän tuntee sivustosi hyvin. Kun kaikki tarvittavat tiedot on kerätty, sivujen tuotanto aloitetaan ja yleensä valmista on noin viikossa.

Founderimme on toteuttanut kotisivuja vuodesta 1998 alkaen. Hallitsemme koko prosession suunnittelusta toteutukseen sekä palvelinten ylläpidosta sivujen ylläpitoon ja tietoturvaan. Olemme tehneet sivuja bloggareista eläkerahastoihin ympäri maailman ja uskomme pystyvämme tarjoamaan myös sinun käyttöösi ammattitaidon, tiedon ja osaamisen, joka auttaa tekemään myös sinun sivuistasi hyvät ja menestyksekkäät. Tietotaidon lisäksi ehdoton kilpailuvalttimme on edullinen kotisivujen toteutuksen hinta sekä edullinen hostin ja ylläpitopalvelun hinta, joka sisältyy ilmaiseksi ensimmäiseksi vuodeksi kotisivupaketteihin.

Kotisivujen hakukoneoptimointi on niiden menestyksen kannalta ehdoton edellytys. Toimitamme uudet sivut valmiiksi hakukoneoptimoituina. Mikäli tilaat sisällöntuotantoa kotisivuille, myös sisältö toimitetaan ja lisätään sivuillesi valmiiksi SEO-optimoituna.

Sivujen sisällön päivittäminen myös itse onnistuu helposti, sillä toimitamme sivut ammattilaisten käyttämällä helppokäyttöisellä sivunrakentajalla varustettuna. Voit lisätä sisältöä, kuten artikkeleja ja kuvia helposti “parilla klikkauksella”.

Ei ole. Uusia sivuja, artikkeleja, tuotteita yms. voidaan lisätä jälkikäteen rajoituksetta, niiden määrää ei ole keinotekoisesti rajoitettu,, kuten osalla kilpailijoistamme.

Responsiiviset kotisivut ovat välttämättömyys, sillä se vaikuttaa käyttäjäkokemukseen sekä sivujen sijoittumiseen esim. Google hauissa. Toteutamme kaikki sivut responsiivisina, eli ne toimivat hyvin kaikilla laitteilla, myös erillaisilla mobiililaitteilla, kuten kännyköillä ja tableteilla.

Usein kysyttyä palveluista

Sähköposti omalla domainilla ([email protected]) kuuluu kositivupaketteihin. Sähkopostipalvelut sisältyvät hosting ja ylläpitopalveluun, joka saat ilmaiseksi käyttöön ensimmäiseksi vuodeksi. Avaamme sinulle tarvittavan määrän sähköpostiosoitteita.

Pienimuotoinen sisällöntuotanto kuuluu kotisivupaketteihin, mutta suosittelemme laatimaan välttämättömät tekstit itse, kuten yritysesittelyn ja kuvaukset tuotteista sekä palveluista, sillä tunnet itse nämä parhaiten. Mikäli tarvitset heti tai myöhemmin enemmän tekstiä tai esim. artikkeleja blogiin jne. voit tilaa sisällöntuotanto palveluna tarpeen mukaan.

Kaikkiin kotisivupaketteihin sisältyy nopea hosting ja ylläpito ilmaiseksi ensimmäiseksi vuodeksi. Hosting on WordPress optimoitu ja sisältää rajattoman määrän liikennettä, varmuuskopioinnin sekä tietoturvaominaisuudet yms. Katso hosting ja ylläpitopalvelu kotisivuille.

4.4/5 - (5 votes)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top
Vieritä ylös