Saat myyvät WordPress kotisivut yritykselle

helposti & nopeasti & edullisesti!

Suunnittelu, toteutus& kehitys ammattitaitoisesti

Tyylikäs ja optimoitu lopputulos takaa menestyksen

Kotisivujen tekijä vuodesta 1998

WordPress sivujen toteutus rautaisella ammattitaidolla


Osaamisemme perusta on internetsivujen tekeminen omiin tarpeisiin yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Ensimmäiset nettisivut ja verkkokaupat tehtiin html ja Java koodilla vuonna 1998. WordPressin founderimme otti käyttöön 2003. Sen jälkeen uusia sivustoja on toteutettu sekä asiakkaille että omiin tarkoituksiin todella merkittävä määrä.

Asiakkaanamme voit olla varma, että kotisivujen toteutus sujuu ammattimaisesti, sillä tiedämme miten tehdään uudet sivut, jotka auttavat menestymään!

WordPress verkkosivut toteutus suomi

Web design & digitoimisto partnerisi matkalla menestykseen

Rakennamme sivut ketterästi optimoitua WordPress asennustemplatea käyttäen, joka sisältää myös kaikki perustoimionnot. Voimme käyttää halutessasi valmista sivupohjaa tai rakentaa sivut alusta alkaen. Joka tapauksessa teemme sivuista aina juuri sinun tarpeita vastaavia, toiminnoista, visuaalisuudesta ja helposta muokattavuudesta tinkimättä. 

Verkkosivuja ei voi kuitenkaan unohtaa julkaisun jälkeenkään, sillä  päivityksistä, tietoturvasta ja ajantasaisuudesta on huolehdittava jatkuvasti. Toiminnan laajentuessa tarvitaan usein myös uusia toimintoja ja joustavaa jatkokehitystä. Olemme apunasi tässä kaikessa ja paljossa muussa verkkosivuihin ja palvelinratkaisuihin liittyvässä myös jatkossa.

WP lisäosia löytyy tuhansia, joiden avulla voimme lisätä sivuille lähes minkä tahansa ominaisuuden helposti myös myöhemmin ilman kallista kehitystyötä. Toimintojen konfigurointi ja määrittely, sekä yhteensopivuus aiheuttavat kuitenkin helposti harmaita hiuksia ja pahimmillaan yhteensopimattoman lisäosan aktivointi johtaa koko sivuston kaatumiseen, puhumattakaan tietoturva-aukkojen synnystä yms., mutta asiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia tästäkään, sillä olemme käyneet läpi satoja lisäosia ja tiedämme mitkä ovat toimivia sekä luotettavia.

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti myös palvelemista ja sivujen taustalla olevasta tekniikasta. Kun valitset meidät, sinun ei tarvitse asioida muiden kanssa. Säästät aikaa ja rahaa, sillä saat meiltä kaiken myös jatkossa järkihintaan ja voit keskittyä siihen missä olet paras!

Valitse viisaasti: Valonity + WordPress / Woocommerce

Kun hankit sivustosi meiltä, voit käyttää pääoman viisaammin liiketoimintasi kasvattamiseen, sillä hintamme ovat Suomen parhaat. Olemme myös WordPress kehittäjien parhaimmistoa, sen takaa tuhansien sivujen ja parinkymmenen vuoden kokemus.

Myös WordPress kuuluu parhaimmistoon. Olemme testanneet lukuisia sisällönhallintajärjestelmiä, eikä yksikään CMS pärjää sille, emme voi kuvitella toteuttavamme sivustoja jollakin toisella alustalla. Reilut 42% maailman kaikista nettisivuista on toteutettu WP:llä, tämä tarkoittaa yli 455 miljoonaa internetsivustoa, sillä WP on yksinkertaisesti yksi parhaista. Eikä siinä kaikki, sillä WP laajenee Woocommercen avulla helposti verkkokaupaksi ja jo lähes 30% maailman kaikista verkkokaupoistakin on toteutettu WP:n ja Woo:ta käyttäen. Tämä tarkoittaa yli 6.6 miljoonaa nettikauppaa!

Valonity tarjoaa tulevaisuuden tarpeisiin skaalautuvat ja helposti laajennettavat WordPress verkkosivut sekä Woocommerce verkkokaupat ammattimaisesti toteutettuna. Toimmitamme sivut avaimet käteen periaatteella yhdessä maailman nopeimmista ja parhaista WP:lle ja Woolle suunnitelluista pilvipalveluista julkaistuna!

Taitava tekijätiimi

Valonity on rakentanut erittäin vaativia WordPress-sivustoja sekä Suomessa, että maailmalla, joihin lukeutuu mm. terveydenhuoltoon, eläkerahastoihin ja kryptovaluuttoihin liittyviä sivustoja, joissa tietoturvan täytyy olla huippuluokkaa ja infran skaalautua myös miljooniin kävijöihin. Voimmekin taata sivujen olevan aina myös teknisesti parhaalla mahdollisella tavalla rakennettuja.

Tietenkin sivuston pitää toimia saumattomasti kaikissa laitteissa, olla aina saavutettava, toimia nopeasti ja oltava ei pelkästään hakukoneoptimoitu, vaan myös tietoturva- ja nopeusoptimoitu. Tälläaisia sivuja Valonity rakentaa omalle pilvialustalle, joka kuuluu maailman nopeimpiin WordPressille optimoituihin hostingratkaisuihin! Toimitamme varmatoimiset sivut, jotka on tehty tuottamaan tasaisesti tulosta ja skaalautumaan myös tulevaisuuden tarpeisiin.

Meille on myönnetty Business.fi Taitoa Suomesta lipputunnus, joka kertoo palvelumme perustuvan korkealuokkaiseen suomalaiseen tietotaitoon! Ota Valonityn teami palvelukseesi ja tee menestyksestäsi netissä totta!

Tilaa sivut Suomen parhaaseen hintaan

Valonity kuuluu Netableriin, joka on kotimainen hosting-palveluntarjoaja. Koska palvelinratkaisut ovat pääbisneksemme, teemme sivut toistaiseksi käytännössä lähes omakustannushintaan, joka sisältää myös webhotellin vuodeksi. Toteutamme kotisivut edullisesti, koska haluamme sinut asiakkaaksemme ja yhteistyön jatkuvan vuosia.

Myymme palveluja Suomen lisäksi myös muissa maissa, joissa on edullisempi hintataso. Halusimme tehdä hinnoittelustamme yhtenäisen kaikilla markkina-alueilla, joten päätimme tuoda ainakin toistaiseksi supertarjouksella edulliset hinnat myös tänne, joten nyt niistä puuttuu “suomilisä”, jolla monien kotimaisten mainostoimistojen ja kehittäjien hinnat on suolattu.

Monikansalliseen tiimiimme kuuluu ammattilaisia useista maista, minkä ansiosta talenttipoolimme ylivoimainen ja kustannukset pysyvät järkevinä. Toimijana olemme jähmettyneistä monoliiteista kaukana oleva dynaaminen hybridi, joka kustannusrakenne on todella kevyt.

Tässä edullisten hintojemme salaisuudet, joiden avulla toteutamme ammattimaiset kotisivut takuulla Suomen parhaaseen hintaan.

Edulliset verkkosivut
WordPress kotisivut

Kotisivupaketti kaikilla ominaisuuksilla

• Optimoidulle sivupohjalle rakennettu näyttävä sivusto.
• Hakukoneystävällinen & responsiivinen rakenne.
• Visuaalisesti näyttävä ulkoasu.
• Selkeä navigaatio.
• Uutiskirjeen tilaus, evästeiden hallinta, lain vaatimat sivut yms.
• Yhteydenottolomake, monikielisyys, blogi/uutissivu yms.

Verkkosivujen kuvitus ja grafiikka on tärkeä osa niiden ilmettä. Sivut voidaan toteuttaa joko asiakkaan toimittamaa kuva ja tekstisisältöä käyttäen tai voimme käyttää kuvia kuvapankeista. Hinta sisältää max. viisi kuvaa ja niiden editoinnin sekä pienimuotoisen tekstisisällön tuotannon. Mikäli tarvitset enemmän kuva/tekstisisältöä, teemme sisällöntuotannosta mielellämme tarjouksen! Saat meiltä tarvittaessa myös ammattilaisen suunnitteleman logon.

Luotettava kumppani

Toimintamme lähtökohtana on alusta asti henkilökohtainen palvelu, josta huolehtii aina Senior Partner. Voit olla varma, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Toimimme joustavasti, nopeasti ja ketterästi. Huippuluokan asiakastyytyväisyys on tärkein tavoitteemme, sillä haluamme pitää sinut hosting-palveluidemme asiakkana vuodesta toiseen sivustoprojektin valmistumisen jälkeen!

Olemme kotimainen ja itsenäinen yritys, jolla on toimintaa myös muualla. Kansainvälinen talenttipoolimme takaa, että jokaiseen tehtävään löytyy aina paras tekijä. Tuotteidemme ja palveluidemme hinta-laatusuhde on ehdottomasti Suomen huippua.

WordPress-ratkaisumme on erittäin luotettava ja pitkäkestoinen valinta. Takaamme jopa kymmenen vuoden elinkaaren tekemillemme verkkosivustoille. Kun etsit kotisivujen tekijää, joka ei katoa kartalta vaan on käytettävissäsi myös kymmenen vuoden kuluttua, valinta on Valonity.fi!

Tervetuloa voittajien joukkoon!

Verkkosivut toteutus Suomi
WordPress kehittäjä

WordPress

Maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä on voittamaton. WP tekee sivuista helposti laajennettavat ja toimittajasta riippumattomat!

Woocommerce verkkokauppa kehittäjä

Woocommerce

Verkkokauppa yritykselle johtavalla ja helposti skaalautuvalla alustalla toteutettuna. Saatavana kaikki maksutavat ja toimitustavat. Rajattomasti tuotteita. Kauppasi voi olla valmis jo viikossa!

WordPress sivunrakentaja

Elementor

Toimitamme verkkosivut helppokäyttöisellä sivunrakentajalla varustettuna, joilla voit muokata sivuja myös itse ilman koodaustaitoja!

Business.fi Taitoa Suomesta

Valonity.fi

Uudet nettisivut toteuttaa innovatiivinen Web Design toimisto, jolla on Taitoa Suomesta lipputunnus! Projektista vastaa aina senior partner, joten tyytyväisyytesi on taattu!

WordPress verkkosivujen toteutus ammattitaidolla ja nopeasti!

Valonity.fi WordPress digitoimisto tekee sinulle tai yritykselle uudet kotisivut, jotka ovat sekä hakukoneoptimoitu että nopeusoptimoitu. Kotisivupaketit sisältävät kaiken mitä tarvitset suunnittelusta, kuvitukseen ja toteutukseen sekä webhotelliin. Tietenkin autamme myös jatkokehityksessä ja päivityksissä. Tilaa kotisivupaketti tai ota yhteyttä niin päästään hommiin!

Shopping Cart
Scroll to Top
Vieritä ylös