Kotisivujen ylivoimaiset ominaisuudet

valmiina tai helposti lisättävissä!

Uudet verkkosivut sisältävät kaikki tarvittavat ominaisuudet ja niitä voidaan lisätä helposti myös jälkikäteen. Mukana helppokäyttöinen kotisivukone, jolla sisältöpäivitykset sujuvat mutkitta!

Valonityn rakentamilta nettisivuilta ei puutu mitään!

Verkkosivujen toteutus ammattimaisesti maailman suosituinta alustaa käyttäen

Sivut toteutetaan WordPressillä, jolla on tehty 42% maailman kaikista sivustoista.


WordPress on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä, eli CMS. WP:llä on toteutettu yli 455 miljoonaa verkkosivustoa ja määrä kasvaa päivittäin sadoilla, sillä WP:tä päivitetään ja kehitetään jatkuvasti. Se tarjoaa yksinkertaisesti parhaan alustan uusille kotisivuille.

WordPress on yksinkertaisesti paras “kotisivukone”, sillä sen helppokäyttöisyys mahdollistaa sisällönhallinnan ja ulkoasun muokkauksen helposti myös itse, etenkin kun toimitamme sivut kätevällä ja myös ammattilaisten suosimalla sivunrakentajalla varustettuna, joka on käytössä jo yli miljoonalla sivustolla!

Käytämme omaa Valonity asennustemplatea, joka sisältää kaikki perusominaisuudet ja paljon muuta tarpeellista. Tietenkin myös lisäominaisuuksien asentaminen onnistuu käden käänteessä, eikä jatkokehitys tuota ongelmia.

Tyhjentävä lista kaikista WP kotisivualustan mahdollistamista ominaisuuksista sisältää tuhansia kohtia, joten emme vaivaa sinua niillä. Tältä sivulta löydät kuitenkin yleisen kuvauksen ominaisuuksista. Mikäli sinulla on mielessä jokin tietty ominaisuus, jonka haluat kotisivuillesi ota yhteyttä, niin eiköhän se järjesty!

Optimoidut verkkosivut

Teemme sivut joita voidaan laajentaa rajattomasti ilman merkittäviä kustannuksia

WordPress verkkosivualustan ansiosta sisältöä, uusia sivuja ja toimintoja voidaan lisätä helposti ja edullisesti tarpeen mukaan

 

Teemme WordPress kotisivualustaa käyttäen skaalautuvan sivuston, jolla sivujen, sisällön, tuotteiden tai palvelujen määrää ei ole keinotekoisesti rajattu, kuten osalla kilpailijoistamme.

Meillä voit laajentaa sivuja sisällön ja sivumäärän puolesta helposti ja rajattomasti ilman lisäkustannuksia. Voit lisätä sivuja ja ominaisuuksia kohtalaisen helposti itse tai voit antaa niiden lisäämisen meidän tehtäväksemme. Nämä onnistuvat kätevästi tuntityönä ja useimmiten yhden tunnin hinnalla, eli varsin edullisesti!

Rajaton laajennettavuus koskee myös toimintoja, joita on helppo lisätä ja ottaa käyttöön tarvittaessa ja vieläpä todella edullisesti, sillä useimmiten ne voidaan toteuttaa valmiilla lisäosilla pelkän asennustyön hinnalla.

Kaikki olennainen ja vähän päälle vakiona!

Tuhansilla sivuilla testattu Valonity julkaisualusta on markkinoiden helppokäyttöisin. Sitä oppii käyttämään kuka tahansa! Julkaisualusta sisältää kaikki olennaiset toiminnot mitä modernit verkkosivut tarvitsevat ja paljon muuta. Mikä parasta, kaikki toiminnot ovat jokaisen asiakkaan käytössä samaan hintaan. Myös lisäominaisuuksia voidaan lisätä tarpeiden mukaan nopeasti ja edullisesti, useimmissa tapauksissa päivässä 1-2 työtunnin hinnalla!

Päivitystyökalu

Päivitystyökalun, eli ns kotisivukoneen käyttö on yhtä helppoa kuin netissä surffailu, sillä se näyttää samalta kuin verkkosivusi. Sen avulla lisäät helposti uusia sisältöelementtejä ja toimintoja, luot uusia sivuja ja muokkaat sisältöä. Kaikki sujuu muutamalla hiiren klikkauksella.

Sisältöelementit

Sivuston perusrakenne koostuu staattisista ja toiminnallisista sisältöelementeistä, joihin voit vaihtaa, lisätä ja muokata tekstejä, kuvia, videoita, painikkeita, lomakkeita, some-feedejä, karttoja yms. Elementtien sijaintia on myös helppo muuttaa. Kaikki tämä tapahtuu näppärästi Drag & Drop menetelmällä.

Galleriat ja mediapankki

Kotisivujen kuvitus on tärkeää. Julkaisualusta sisältää mediapankin, jonka voit organisoida kuvia ja videoita sisältäviin kansioihin. Voit muokata kuvia helposti ja lisätä sivuille kuvagallerioita ja videoita! Alustamme kautta pääset myös hakemaan miljoonia kuvia sisältävästä kuvakirjastosta kuvia suoraan sivuillesi, joita voit käyttää ilmaiseksi!

Lomakkeen rakentaja

Ylläpitoalusta sisältää lomakerakentajan, joka toimii kätevästi Drag & Drop menetelmällä. Voit parantaa asiakaspalveluasi tekemällä erilaisia lomakkeita, jotka voivat sisältää esim. nimi-, puh-, ja tekstikenttiä sekä monivalintoja ja pudotusvalintoja yms. Käytössäsi on myös satoja lomakepohjia sekä integraatiot yli 30 palveluun, kuten MailChimp ja HubSpot.

Monikieliset verkkosivut

Yhä useampi yritys toimii Suomen lisäksi kansainvälisillä markkinoilla ja tarvitsee monikieliset verkkosivut. Valinity julkaisualusta sisältää valmiudet eri kieliversioiden tekemiseen, joka onnistuu yhtä helposti kuin sivujen muokkaaminen pääkielellä. Tietenkin myös sisältöpäivitykset muilla kielillä sujuvat yhtä kätevästi.

Sosiaalisen Median Elementit

Voimme aktivoida jakopainikkeet ja lisätä ikonit omille kanavillesi. Voimme myös upottaa sivuillesi esim. reaaliajassa päivittyvät Facebook tai Instagram feedisi. YouTube videot voidaan näyttää suoraan sivuillasi, ilman että kävijä poistuu niiltä. Videot voidaan esittää tyylikkäästi myös lightboxissa jne. kaikki toiminnot ovat käytössäsi ilman lisäkustannuksia.

Ponnahdusikkunat

Ponnahdusikkunat ovat tehokas keino kertoa kampanjoista ja kerätä sähköpostiosoitteita. Valonity julkaisualustan avulla luot helposti näyttäviä ponnahtavia ilmoituksia, sillä käytössäsi on kymmeniä valmiita malleja ja kätevä Pop-Up Builder!

Blogialusta yritykselle & uutiset

Julkaisualustan avulla ylläpidät näppärästi blogia, julkaiset asiakaskokemuksia ja luot uutisia jne. Artikkeleihin on helppo lisätä kuvia ja videoita yms. sisältöä mediakirjastosta parilla klikkauksella.

Viestikeskus

Lomakkeiden kautta lähetetyt viestit tallentuvat verkkosivun viestikeskukseen, josta ne voi siirtää kätevästi CSV muodossa esim. Exceliin ja käyttää helposti vaikka uutiskirjeen kohderyhmänä. Viestit voidaan ohjata myös haluamaasi sähköpostiin.

Responsiiviset kaikille laitteille optimoidut verkkosivut

Valonity rakentaa modernit ja optimoidut responsiiviset verkkosivut, jotka sopeutuvat automaattisesti näyttävät hyvältä kaiken kokoisilla näytöillä.

Tarvittaessa rakennamme myös esteettömät kotisivut, jolloin niiden käyttö on helppoa kaikille ja se voi olla hyödyllistä myös hakukoneoptimoinnin kannalta.

Sivunrakentaja

Lisää sisältöä ja muuntele sivuja helposti "kotisivukoneella" ilman koodaustaitoja

Toimitamme sivut helppokäyttöisellä visuaalisella kotisivukoneella, eli sivunrakentajalla varustettuna. Sivunmuokkaajan avulla voit tehdä helposti muutoksia myös itse ilman koodaustaitoja!


Kun uudet verkkosivut ovat valmiit, se ei tarkoita, etteikö niitä pitäisi koskaan päivittää. Tuotteita ja palveluja pitää lisätä, tuotetietoja pitää muuttaa, samoin hintoja, kuvia pitää vaihtaa ja lisätä, blogiin pitää tehdä sisältöä jne. Tämä kaikki onnistuu todella helposti ja kätevästi ammattilaisten käyttämällä kotisivukoneella, eli sivunmuokkaajalla, joka kuuluu toimitukseen yhdessä webhotellin kanssa.

Helppokäyttöisestä suomenkielisestä sivunrakentajasta huolimatta reilut puolet asiakkaistamme ei kuitenkaan halua koskea sivujen sisältöön itse. Ei kuitenkaan huolta, sillä teemme halaumasi lisäykset ja muutokset kätevästi puolestasi todella edullisesti tuntityönä. Voit myös tilata kotisivujen sisällöntuotannon palveluna, koska tahansa tarvitset uutta ja mielenkiintoista sisältöä! Lähetä vain viesti ja kerro mitä haluat!

Sivuille on helppo lisätä uusia toimintoja ja ominaisuuksia tarpeen mukaan

WordPressille on saatavana tuhansia lisäosia, joiden avulla sivuille voidaan asentaa uusia ominaisuuksia nopeasti ja edullisesti. Käytössäsi on myös kaikki Valonityn asennustemplaten mahdollistamat lisätoiminnot!


Lisäosien ja laajennettavuutta tukevan rakenteen avulla sivustolle on helppoa lisätä uusia toimintoja ilman pitkiä ja kalliita projekteja. Alla esimerkkiejä toiminnoista, joita voidaan ottaa käyttöön käden käänteessä!

• Chat-painike
• Google, Facebook ja/tai Truspilot arvostelut
• Integraatiot markkinointiautomatioon kuten Mailchimp, Aweber, Drip, Sendinblue, ConvertKit, Active Acmpaign, HubSpot, Zapier, Getresponse, MailerLite, MailPoet, Automizy jne.
• Integraatiot muihin palveluihin, kuten Slack jne.
• Suomalaiset ja kansainväliset maksutavat
• Verkkokaupan integraatiot tavarantoimittajiin
• Ajanvarausjärjestelmä yms.

Kun tarvitset uusia toimintoja, kerro meile ja uusi ominaisuus voi olla käytössäsi ketterästi jopa samana päivänä! Mikäli sopivaa lisäosaa ei löydy valmiina, tarvittaessa kehitämme sellaisen!

WordPress lisaosat
hakukoneoptimoidut verkkosivut

Optimointi hakukoneille & Schema ja analytiikka

Hakukoneoptimoidut sivut ovat menestyksesi salaisuus, sillä ne tuovat tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneita sivuillesi ilman mainontaa nostamalla sivujesi sijoittumista esim. orgaanisissa Google hauissa

 

Nettisivujen hakukoneoptimointi on huomioitava jo siinä vaiheessa, kun sivuja rakennetaan, sillä hakutuloksissa sijoittumiseen vaikuttaa valtava määrä asioita alkaen sivuston rakenteesta nopeuteen ja kävijäkokemukseen. Valonity ei ole pelkästään kokenut WordPress kehittäjä vaan myös taitava hakukoneoptimoinnin ammattilainen. Saat uudet sivut SEO optimoituina ja valmiina kilpailemaan parhaista sijoituksista hakutuloksissa niin Google-hauissa kuin Bingissä ja muissa hakukoneissa! Lisäksi toimitukseen kuuluu SEO-optimointiin tarvittavat työkalut!

Asennamme myös Schema mikrodatan valmiiksi, jota mm. Google ja Bing käyttävät hakutuloksissa. Schemaa hyödyntämällä tuotteesi ja muu sisältösi erottuvat hakutuloksissa ja saattavat sijoittua entistä paremmin!

Saat meiltä myös jatkuvan hakukoneoptimointipalvelun edullisesti. Palveluun kuuluu niin On Page kuin Off Page optimointi, joka toistuvasti tehtynä parantaa tasaisen varmasti sivujensi näkyvyyttä orgaanisissa hakutuloksissa ja auttaa jättämään kilpailijat lahden perälle soutelemaan.

Sivut toimitetaan myös analytiikka valmiiksi asennettuna. Kävijäanalytiikan avulla saat sivujesi kävijöistä tärkeää tietoa ja voit mm. optimoida mainoskampanjoita.

 

WP-hosting ja ylläpito samaan hintaan!


Verkkosivujen tilaajalle kaupan päälle ilmainen fi-verkkotunnus ja ilmainen sähköpostipalvelu (SMTPS) omalla domainilla ([email protected] tms). Jos sinulla on jo verkkotunnus, voit luonnollisesti käyttää myös sitä.

• Suomalainen WP-optimoitu webhotelli
• Fi-verkkotunnus ja SSL-varmenne
• Sähköpostipalvelu
• SMTPS konfigurointi verkkosivuille
• Kotisivutilan varmuuskopiointi päivittäin
• Laaja tietoturva, DDoS-suojaus, nimipalvelimet
• CDN (Content Delivery network)
• Täysin ylläpidetty ja automaattiset päivitykset
• Kotisivujen 24/7 valvonta
• Rajattomasti kävijiä

Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, sillä asennamme uudet kotisivut valmiiksi palvelimelle ja huolehdimme että kaikki toimii kuten pitää! Helppoa, eikä totta? Katso webhotellista tai WP-Cloud hosting lisätietoja tai kysy meiltä!

WordPress hosting suomi
WordPress kehittäjä

WordPress

Maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä on voittamaton. WP tekee sivuista helposti laajennettavat ja toimittajasta riippumattomat!

Woocommerce verkkokauppa kehittäjä

Woocommerce

Verkkokauppa yritykselle johtavalla ja helposti skaalautuvalla alustalla toteutettuna. Saatavana kaikki maksutavat ja toimitustavat. Rajattomasti tuotteita. Kauppasi voi olla valmis jo viikossa!

WordPress sivunrakentaja

Elementor

Toimitamme verkkosivut helppokäyttöisellä sivunrakentajalla varustettuna, joilla voit muokata sivuja myös itse ilman koodaustaitoja!

Business.fi Taitoa Suomesta

Valonity.fi

Uudet nettisivut toteuttaa innovatiivinen Web Design toimisto, jolla on Taitoa Suomesta lipputunnus! Projektista vastaa aina senior partner, joten tyytyväisyytesi on taattu!

WordPress + Woocommerce täydellinen alusta verkkosivuille ja verkkokaupalle

WordPress on maailman suositumpana sisällönhallintajärjestelmänä paras alusta uusille kotisivuille ja yhdessä Woocommercen kanssa se on myös paras mahdollinen alusta mille tahansa verkkokaupalle. Valonity.fi toteuttaa WP:tä ja Woota käyttäen niin modernit responsiiviset nettisivut kuin myynin uusiin ennätyksiin siivittävät verkkokaupat vuosien tuomalla kokemuksella ja raudan lujalla ammattitaidolla. Ota meihin yhteyttä jo tänään tai tilaa sivut tai kauppa saman tien niin ryhdytään hommiin!

Shopping Cart
Scroll to Top
Vieritä ylös