WordPress laskeutumissivu

80.00

Wordpress laskeutumissivuWordPress laskeutumissivun suunnittelu ja toteutus. Laskeutumissivu soveltuu esim. kampanjasivuksi ja liidien keräämiseen tai yrityksen perussivustoksi yms. Pakettiin kuuluu yksi long form tyyppinen sivu, jossa on esim. tiedot tuotteesta, tietoja yrityksestä ja yhteydenottolomake ja/tai uutiskirjeen tilaus tms. Sivujen määrää on helppo lisätä myöhemmin tarpeen mukaan. Mikäli haluat useampia sivuja nyt tilaa verkkosivut toteutus.

  • Sivun ja rakenteen suunnittelu
  • Laskeutumissivun toteutus ja optimointi
  • Asennus palvelimelle ja toimivuuden testaus
  • Laskeutumissivu ja yhteydenottolomake yms.
  • GDPR mukainen tietosuojaseloste, vakiokäyttöehdot, evästeiden hallinta

Etupaketti kaupan päälle:

  • Ilmainen hosting vuodeksi (päivittäinen varmuuskopiointi, tietoturva yms.)

Asiakas toimittaa tekstit, kuvat ja logon yms. Tarvittaessa käytän kuvapankkikuvia ja editoin ne sivuille sopiviksi. Hintaan sisältyy 3kpl lisenssoituja kuvia. Hintaan sisältyy pienimuotoinen tekstin tuotanto. Mikäli tekstisisältöä tms. tarvitaan enemmän, teen tarjouksen sisällöntuotannosta. Minulta saat myös ammattilaisen suunnitteleman logon.

WP sivut toteutus tarjousTilaus tehdään Fiverr:in kautta. Annan täyden tyytyväisyystakuun ja teen tarvittavat muutokset, kunnes olet tyytyväinen uusiin sivuihin! Katso tilauksen sisällön tarkemmat tiedot ja muut ethdot em. palvelusta. Mikäli tämän sivun ja em. palvelussa annetujen tietojen välillä on eroja, em. palvelussa ilmoiteutut tiedot pätevät.

Sivusto sisältää mm. seuraavat ominaisuudet:
Tilaa verkkosivut Sivuston suojaus monitasoisella palomuurilla.
Hakukoneystävällinen sivurakenne, perusoptimointi sekä sisältöpäivitysten automaattinen ilmoittaminen hakukoneille.
Kävijätilastot, Adsense mainonta, Search Console, Optimize ja PageSpeed integraatio.

Tilaa

Shopping Cart
Scroll to Top
Vieritä ylös